Laat de kinderen tot Mij komen!

De mensen probeerden ook kleine kinderen bij Hem te brengen om ze door Hem te laten aanraken. Toen de leerlingen dat zagen, berispten ze hen. Maar Jezus riep de kinderen bij zich en zei: ‘Laat ze bij Me komen, houd ze niet tegen, want het koninkrijk van God behoort toe aan wie is zoals zij. Ik verzeker jullie: wie niet als een kind openstaat voor het koninkrijk van God, zal er zeker niet binnengaan!’

zondag 12 mei 2013

Moederdag

Verwend...
Vandaag is het moederdag, wat een fijne dag. Ik ben heerlijk verwend...verwend met kusjes... kroelen...zelfgemaakte chocolade... een hartjesslinger... een mooie armband... iets lekker voor onder de douche.. een heerlijk ontbijtje... een met een verrassings Family Night.

Verrassing...
Wat leuk om met een door manlief verrast te worden met een Family Night. Normaal gesproken bereid ik 't grootste deel voor en spreken we dat samen nog even door en nu... mocht komen zitten. Er waren zelfs speciale hartjes chipjes gekocht... Wat leuk!

Family Night...
Manlief had bedacht om deze Family Night te koppelen aan het eren van je (vader en) moeder. Hij vroeg de kinderen wat dat betekende en hoe ze dat zouden kunnen laten zien. Op de vraag of mama's handig zijn en wat die dan allemaal doen, kwam gelijk een opsomming. Hoeveel ze van mama houden...daar hoeven ze ook niet lang overna te denken. Leuk om zo'n gesprek vorm te zien nemen terwijl je zelf het gespreksonderwerp bent ;).
Hij heeft een mooie moederdag kleurplaat uitgeprint. Waar hij hem vandaan heeft? Geen idee, maar zulke platen kan je van veel site's printen. Deze kleurplaat werd onder het geknaag van die lekkere chipjes gekleurd.


Wat een leuke middag, wat een leuke verrassing! Deze komen op een mooie plek te hangen. Dank je lieverds!
1 opmerking: