Laat de kinderen tot Mij komen!

De mensen probeerden ook kleine kinderen bij Hem te brengen om ze door Hem te laten aanraken. Toen de leerlingen dat zagen, berispten ze hen. Maar Jezus riep de kinderen bij zich en zei: ‘Laat ze bij Me komen, houd ze niet tegen, want het koninkrijk van God behoort toe aan wie is zoals zij. Ik verzeker jullie: wie niet als een kind openstaat voor het koninkrijk van God, zal er zeker niet binnengaan!’

St. GeneratioStichting Generatio & Family Builders

De term 'Family Night' komt uit de cursus Family Builders en verwijst naar een gezinsmoment waarop je als ouders het geloof doorgeeft aan je kinderen op een praktische en voor hen aansprekende manier. Family Builders is onderdeel van Stichting Generatio.

Op www.generatio.nu vind je nog veel meer informatie over Family Builders en Family Nights, bijvoorbeeld: Family Builders in de praktijk en Direct aan de slag. Verder vind je er blogs van verschillende generaties. Neem eens een kijkje op hun website. Het is zeker de moeite waard! Vanaf begin 2013 zal ik ook een bijdrage gaan leveren aan het Family Builders-gedeelte van hun website.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten