Laat de kinderen tot Mij komen!

De mensen probeerden ook kleine kinderen bij Hem te brengen om ze door Hem te laten aanraken. Toen de leerlingen dat zagen, berispten ze hen. Maar Jezus riep de kinderen bij zich en zei: ‘Laat ze bij Me komen, houd ze niet tegen, want het koninkrijk van God behoort toe aan wie is zoals zij. Ik verzeker jullie: wie niet als een kind openstaat voor het koninkrijk van God, zal er zeker niet binnengaan!’

vrijdag 15 januari 2016

Free Download: E-BOOK 40 dagen vasten en bidden

Op Facebook deelde ik het al... 
Ik heb een E-BOOK gemaakt/geschreven. 
Speciaal voor de lijdenstijd of 40 dagentijd.  
Deze start dit jaar op 10 februari.


Wat was dat gaaf om te doen
en voor nu ook tegelijk erg spannend... 
Want het is een groot project en wat vinden mijn lezers ervan... 
Spannend dus.


Wat kan je verwachten van dit boekje.
Het is een compleet boekje, waar je als gezin alle kanten mee opkan. 
Het bestaat uit meerdere onderdelen, een deel met kaartjes om iedere dag te kunnen bidden, 40 dagen lang. Een ander deel bestaat uit 40 kaartjes om 40 dagen te vasten. Maar ook is er aandacht voor de zondagen waarop je van oudsher niet vast... dat zijn dank en genietdagen... . Daarnaast heb ik ook lege kaartjes in het boek verwerkt zodat je deze lijdenstijd kan invullen en aanpassen zoals bij je gezin past. 


Het boek kan je downloaden in 2 verschillende versies. 
Een PDF of Word bestand. Is maar net wat je zelf het makkelijkst vind werken.

en 

Uiteraard ben ik erg nieuwsgierig wat jullie er van vinden en hoe jullie er als gezin mee aan de slag gaan... Dat hoor ik graag via een reactie op mijn blog, berichtje op facebook of een mailtje... 

Alvast veel zegen

16 opmerkingen:

 1. Super! Ik was al op zoek gegaan. Heb een aantal jaar geleden ook een rooster voor de veertigdagentijd gedeeld via mijn blog.
  Ik wens je Gods zegen, ook op je 40 dagen rooster.

  Groeten,
  Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Prachtig en zo fijn dat je ons laat meedelen en meegenieten van al je werk !!! We gaan het zeker gebruiken !!!!

   Verwijderen
 2. Hoi Ilse,

  Wauw, heel fijn dat je dit met ons deelt, dank je wel. Het scheelt mij een heleboel uitzoekwerk en zelf plannen! Fijn om hier mee aan de slag te kunnen gaan. Uiteraard met een paar persoonlijke noten zoals je zelf ook al aangaf, m het echt gericht te maken op ons gezin, maar...grotendeels kan ik het zo overnemen. Enthousiast! En Gods zegen over al je activiteiten gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ilse,
  Wat mooi en goed dat je dit gemaakt hebt. Dit geeft mij handvatten om ook iets te gaan doen met vasten in mijn gezin. Zo simpel, maar zo goed! Dank voor het werk dat je erin gestoken hebt en dat je dit met ons wilt delen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De kracht van eenvoud zou ik zeggen. Heel duidelijke/begrijpelijk, praktisch, behapbaar,... blij mee! Bedankt voor je mooie e-book

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je fijne reactie! Dat doet me goed :)
   en graag gedaan!

   Verwijderen
 5. Hoi Ilse,
  Dit heb je goed gedaan! Bedankt voor het delen van je ideeën.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha Ilse,
  Fijn dat je dit deelt. Ik ga het zeker hier en daar een beetje aangepast aan mijn ideeën gebruiken. Heb nog wat aanvullende vraagjes voor je. Ga je er zelf ook nog een bepaald leesrooster o.i.d. bij gebruiken? Of doe je dat alleen in de laatste week? En ga je nog iets gebruiken om het ook zichtbaar te maken. Een paastuin o.i.d., of iets met kaarsen elke week 1 uit en met Pasen alles aan of zo iets.
  In ieder geval bedankt dat je dit gedeeld hebt, zelf heb ik door studie dit jaar geen tijd voor zelf iets te maken en dan is het heel fijn als je ideeën van anderen kunt gebruiken. Tof!
  Groetjes,
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik de leeskalender van tear ernaast. En we zullen iedere week een family night gaan houden in hetzelfde thema als de leeskalender. De laatste week hebben we vaak een apart programma, waar we de gebeurtenissen op de voet volgen. Dat kan je ook terug kijken van de vorige jaren. Paastuintje hebben we ook wel eens gemaakt!
   Ik zou zeggen snuffel even bij alle avonden op rij, dan kan je alles terugvinden van de andere jaren!
   Groeten Ilse

   Verwijderen
 7. Ilse,
  Wat mooi gedaan!
  We gaan het hier gebruiken naast het boekje van tear.
  Bedankt! Trouwens bedankt voor alle tips! Ik 'snuffel' hier graag op je blog! Ik vind altijd wel iets wat we kunnen gebruiken. Groet Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen