Laat de kinderen tot Mij komen!

De mensen probeerden ook kleine kinderen bij Hem te brengen om ze door Hem te laten aanraken. Toen de leerlingen dat zagen, berispten ze hen. Maar Jezus riep de kinderen bij zich en zei: ‘Laat ze bij Me komen, houd ze niet tegen, want het koninkrijk van God behoort toe aan wie is zoals zij. Ik verzeker jullie: wie niet als een kind openstaat voor het koninkrijk van God, zal er zeker niet binnengaan!’

donderdag 12 maart 2015

Gastblog op Sestra: Lazarus, sta op!

Vorige week kwam er we een blog online op Sesta van mij...


We zijn ondertussen aangeland in de veertigdagentijd en leven toe naar Pasen op diverse manieren: door de kalender van Tear te lezen, we hebben een gebedsslinger hangen en natuurlijk veel family nights.
Deze verwerking hebben we zelf al meerdere keren gedaan met de jongens en oh wat vinden ze dat iedere keer leuk! De avond starten we met wat te drinken en lekkers. Zonder dat lekker is het niet compleet, dus vooral niet vergeten. We lezen uit de bijbel het verhaal over Jezus en Lazarus die gestorven is. Wat een bijzonder verhaal steeds weer. Vinden jullie het ook zo bijzonder dat Jezus huilt, maar ook dat er geschreven staat dat Hij zich ergert? Zo mooi om te lezen hoe Hij echt mens was. Dus ook al onze gevoelens kent Hij, wat een troost!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten