Laat de kinderen tot Mij komen!

De mensen probeerden ook kleine kinderen bij Hem te brengen om ze door Hem te laten aanraken. Toen de leerlingen dat zagen, berispten ze hen. Maar Jezus riep de kinderen bij zich en zei: ‘Laat ze bij Me komen, houd ze niet tegen, want het koninkrijk van God behoort toe aan wie is zoals zij. Ik verzeker jullie: wie niet als een kind openstaat voor het koninkrijk van God, zal er zeker niet binnengaan!’

woensdag 3 april 2013

Boek: Tirza's vrolijke Frutselbijbel

Een gastblog van Tabitha, hier kan je meer lezen over Tabitha. Ze heeft ook een eigen blog: www.tabjesjoy.blogspot.nl
Tirza's vrolijke Frutselbijbel

Tirza's vrolijke Frutselbijbel is een teken- en knutselboek bij bekende bijbelverhalen. Het zit vol humor en verrassende opdrachten.

Tekeningen en knutsels zijn er bij:

De schepping, Adam & Eva, Noach, toren van Babel, Esau & Jakob, Jozef, Mozes, Jozua & Kaleb, Ruth, David & Goliat, Jona, Simson, Esther, Jozef & Maria, wijzen uit het Oosten, laat de kinderen komen, Zacheüs, huis op de rots,  5 broden en 2 vissen, Pasen, Hemelvaart, 12 discipelen, de Goede herder, 5 wijze en 5 dwaze meisjes, wederkomst.
 
De 'frutsels' variëren van bootjes vouwen, doolhoven, poppetjes van luciferdoosjes, tekeningen om af te maken en trekpoppen.

Tirza tovert met haar aansprekende tekenstijl bij zowel kinderen als volwassenen een glimlach op het gezicht.
Titel: Tirza’s vrolijke Frutselbijbel
Auteur: Tirza Beekhuis
Prijs: 10,90
ISBN: 9789055604784
Bedankt Tabitha voor weer een heel leuk boek wat je uitgezocht hebt! Ziet er geweldig uit en kan je alle kanten mee op wat family nights of creatieve momenten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten