Laat de kinderen tot Mij komen!

De mensen probeerden ook kleine kinderen bij Hem te brengen om ze door Hem te laten aanraken. Toen de leerlingen dat zagen, berispten ze hen. Maar Jezus riep de kinderen bij zich en zei: ‘Laat ze bij Me komen, houd ze niet tegen, want het koninkrijk van God behoort toe aan wie is zoals zij. Ik verzeker jullie: wie niet als een kind openstaat voor het koninkrijk van God, zal er zeker niet binnengaan!’

woensdag 16 december 2015

Tips voor oud en nieuw

Ik weet het...het moet nog kerst worden... 
Maar toch wil ik jullie al wat inspiratie bieden voor een family night rondom de jaarwisseling. Wij proberen ieder jaar in onze family nights aandacht te besteden aan oud en nieuw. Omdat onze avond over oud en nieuw pas na de kerst online kan komen, deel ik dit nu alvast... 
ik hoop deze 28 december of 29 december online te hebben (dus deze kan je misschien ook nog gebruiken als inspiratie voor je eigen avond)

Toen de jongens nog niet zo groot waren... 
in 2010 (daar waren ze 3 en 1), maakte we met Thomas een collage van het afgelopen jaar. Dik pak folders en tijdschriften en knippen en plakken maar. 


In 2012 maakte we met de jongens een tijdlijn om terug te kijken naar het afgelopen jaar... met leuke fotootjes en voor hun belangrijke gebeurtenissen. Ook maakte we toen vuurwerk, deze tekende ik op een groot vel papier. Aan al het vuurwerk hingen we briefjes met wensen en lieve woorden voor onze familie en vrienden. 


Van een lege chipsbuis maakte we in 2013 een grote vuurpijl. Aan de onderste slingers hingen we kaartjes met wensen voor onze familie en vrienden


Vorig jaar maakte we een blessed jar, een pot waar we het hele jaar door briefjes instopte waar we opschreven waar we blij/dankbaar voor waren. Erg leuk om te maken en erg leuk dat het het hele jaar terugkomt. 


Vuurwerk van verf maken , ook een groot succes volgens de jongens... hoe? 
bekijk het via de link :)


Wat doen jullie met jullie avonden rondom de jaarwisseling??

En hou mijn blog aanstaande vrijdag ook in de gaten. 
Dan kan je een leuke sneakpreview verwachten ook voor oud en nieuw :)

2 opmerkingen:

  1. Wij gaan naar de kerk met oudjaarsavond.
    gr.Clarissa

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vorig jaar hebben de kinderen een eigen bijbel gekregen. Dit jaar wil ik graag de samenleesbijbel geven en introduceren. Ook maken we elk jaar tussen kerst en oud en nieuw een gezinsschilderij met de dingen waar we het afgelopen jaar dankbaar voor waren. Hiervoor bedanken we dan ook en het schilderij blijft het hele jaar in de woonkamer hangen.

    BeantwoordenVerwijderen