Laat de kinderen tot Mij komen!

De mensen probeerden ook kleine kinderen bij Hem te brengen om ze door Hem te laten aanraken. Toen de leerlingen dat zagen, berispten ze hen. Maar Jezus riep de kinderen bij zich en zei: ‘Laat ze bij Me komen, houd ze niet tegen, want het koninkrijk van God behoort toe aan wie is zoals zij. Ik verzeker jullie: wie niet als een kind openstaat voor het koninkrijk van God, zal er zeker niet binnengaan!’

maandag 6 januari 2014

Boek: Sofie in groep 3

Dit keer weer een boekrecensie van Tabitha! De complete recensie kan je op haar eigen blog lezen.

Sofie in groep drie

Wat een herkenning! 'Wij leren ook de letter Nnnnnnnnnn!' Ernstig wordt er geknikt, 'ja, wij moeten ook hard werken op school.' Uitbundig wordt er gelachen om de papa van Sofie die voor hond Bello speelt. 


Een scala aan kinder-onderwerpen komt voorbij: voor het eerst naar groep drie, konijn Banjer, waterpokken, meesters en juffen, een vervelende mug, plakzoenen van een tante, voorlezen aan je zusje, pesten, duimen, keelamandelen knippen, picknicken, de trein, bidden, goedmaken, kerk, verliefd, parfum, boodschappen, kamperen, schoolreis. Ook de seizoenen en speciale (feest)dagen komen langs: pepernoten, sneeuw, oud en nieuw, lente, kleedjesmarkt, onderduiken. Wel veertig verhalen!

Nieuwsgierig???

Bedankt weer Tabitha voor het delen van dit lijkt mij grappige boek!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten