Laat de kinderen tot Mij komen!

De mensen probeerden ook kleine kinderen bij Hem te brengen om ze door Hem te laten aanraken. Toen de leerlingen dat zagen, berispten ze hen. Maar Jezus riep de kinderen bij zich en zei: ‘Laat ze bij Me komen, houd ze niet tegen, want het koninkrijk van God behoort toe aan wie is zoals zij. Ik verzeker jullie: wie niet als een kind openstaat voor het koninkrijk van God, zal er zeker niet binnengaan!’

zaterdag 23 maart 2013

(Kleur)boek: een wonderlijke vriend

Een gastblog van Tabitha, hier kan je meer lezen over Tabitha. Ze heeft ook een eigen blog www.tabjesjoy.blogspot.nl, neem ook daar eens een kijkje!

Een Wonderlijk Verhaal, een Wonderlijke Vriend

“Hebben jullie ook werkjes of kleurplaten?” Een vraag die vaak voorbij komt in de boekhandel. Een poos terug had bijna elke christelijke boekhandel nog een ordner met losse kleurplaten. Ze zijn nog te bestellen, de losse kleurplaten, maar toch een beetje lastig als je het voorbeeld er niet bij kan zien.

Gelukkig zijn er ook nog kleurboeken. Bijvoorbeeld deze twee.

‘Een wonderlijk verhaal’ met dertig kleurplaten over het oude testament.En...

‘Een wonderlijke vriend’ met dertig kleurplaten over het nieuwe testament.

De tekeningen zijn gemaakt door Michel de Boer. Zijn tekeningen zijn vol details en vrolijk getekend.

De werkjes die ik gebruik op de kinderclub komen voor het grootste deel van Stichting Timotheus. Hun productpagina met werkjes en kleurplaten vind je hier.

Ook IKEG heeft verwerkingsmateriaal met mooie werkjes. Deze zijn te vinden in hun catalogus. Klik hier voor hun website . Rechtsonder op de pagina, het onderste rode vakje vind je de te downloaden catalogus.

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe werkjes, kleurplaten en verwerkingen etc. Zodra ik iets leuks tegen kom zal ik proberen er wat over te schrijven! Welke kleurboeken hebben jullie thuis liggen?


Titel: Een wonderlijke Vriend
Auteur: Michel de Boer
Prijs:1,99
ISBN: 9789080887633

Bedankt weer Tabitha, ik bedacht me dit zijn ook leuke boekjes om weg te geven!

2 opmerkingen:

 1. Super! hier heb ik veel aan
  Ik ga vandaag beginnen met elke weet wat te doen met de kindjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk om te horen! Ben benieuwd hoe jullie 't gaan hebben!

   Verwijderen