Laat de kinderen tot Mij komen!

De mensen probeerden ook kleine kinderen bij Hem te brengen om ze door Hem te laten aanraken. Toen de leerlingen dat zagen, berispten ze hen. Maar Jezus riep de kinderen bij zich en zei: ‘Laat ze bij Me komen, houd ze niet tegen, want het koninkrijk van God behoort toe aan wie is zoals zij. Ik verzeker jullie: wie niet als een kind openstaat voor het koninkrijk van God, zal er zeker niet binnengaan!’

donderdag 17 maart 2016

Tips voor Pasen

Vandaag een blogje met tips voor Pasen. Ieder jaar merk ik weer met Pasen, maar ook met Kerst dat we op de dag zelf vaak bezig zijn met naar de kerk gaan, samen zijn met familie en even lekker niks doen. Dat gaat dan dus vaak ten koste van de tijd die we aan een family night zouden besteden. 

Het scheelt voor ons dat de jongens een stuk ouder worden en dat bv bij de koffie praten over Jezus die op gestaan is en wat een wonder dat is.. dat is vaak al voldoende. Mede omdat ze op school ook al werken over Pasen bv. 

Dus je kan in de tips die ik geef van vorige jaren zien, dat we steeds minder zijn gaan doen op de dag zelf.  Daarbij komt dat de week voor Pasen (de goede week) bij ons al vaak een drukke week is vol beleven en ervaren.. Wat we dit jaar in ieder geval gaan doen is de paaseieren met tekst zoeken. Vorig jaar een grote hit en nu dus weer. Alleen nog even een andere tekst erbij verzinnen ;).
2013
2014

2015

Graag geef ik ook nog wat andere tips die ik bij andere zag of op site's voorbij zag komen!

1 opmerking: