Laat de kinderen tot Mij komen!

De mensen probeerden ook kleine kinderen bij Hem te brengen om ze door Hem te laten aanraken. Toen de leerlingen dat zagen, berispten ze hen. Maar Jezus riep de kinderen bij zich en zei: ‘Laat ze bij Me komen, houd ze niet tegen, want het koninkrijk van God behoort toe aan wie is zoals zij. Ik verzeker jullie: wie niet als een kind openstaat voor het koninkrijk van God, zal er zeker niet binnengaan!’

maandag 14 maart 2016

Tips voor Goede Vrijdag....

Over 1,5 week is het al Goede vrijdag... Wat gaat dat snel zeg!. Hoogtijd om mijn tips voor jullie op een rij te zetten. Ook dit keer staan er jaartallen bij de tips zodat je het makkelijk op kan zoeken wat voor de leeftijd van jullie kinderen geschikt is (onze jongens zijn van 2009 en 2007)

Wat wij zelf precies gaan doen dit jaar ben ik nog niet helemaal over uit.... Er borrelt al wel wat in mijn hoofd, maar een concreet plan is het nog niet. 


Wel zullen we komende week redelijk traditioneel invullen. Zoals we al vaker deden met de goede week. Je zou in deze week ook goed dit leesrooster kunnen gebruiken. Daarnaast kijken de kinderen al erg uit naar het Avondmaal vieren, elkaars voeten wassen en de Passion kijken. Dat is echt een traditie hier thuis zeggen de jongens ondertussen zelf :). 

2013


2014


2015
Wat zijn jullie plannen voor Goede Vrijdag?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten