Laat de kinderen tot Mij komen!

De mensen probeerden ook kleine kinderen bij Hem te brengen om ze door Hem te laten aanraken. Toen de leerlingen dat zagen, berispten ze hen. Maar Jezus riep de kinderen bij zich en zei: ‘Laat ze bij Me komen, houd ze niet tegen, want het koninkrijk van God behoort toe aan wie is zoals zij. Ik verzeker jullie: wie niet als een kind openstaat voor het koninkrijk van God, zal er zeker niet binnengaan!’

vrijdag 26 mei 2017

Tips voor Pinksteren uit de ouwe doos

Volgende week is het al Pinksteren. Dus tijd om voor jullie wat tips op een rij te zetten.. Ondertussen weten jullie wel dat het hier thuis allemaal even op pauze staat, dus vandaar weer wat tips van andere jaren. De jaartallen staan erbij zodat je makkelijker kan inschatten of het iets is voor jullie kinderen. Onze jongens zijn van 2007 en 2009. 

2013

2014

2015

Dit jaar gaan onze jongens met Pinksteren voor het eerst mee op kamp van de kerk. Wij hebben dus een weekend voor ons zelf. Zij zullen vooral weinig slapen, lang dezelfde onderbroek dragen en boordevol verhalen terugkomen ;)... gelukkig hebben ze na Pinksteren nog 2 dagen vrij van school. Fijne dagen alvast namens ons!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten