Laat de kinderen tot Mij komen!

De mensen probeerden ook kleine kinderen bij Hem te brengen om ze door Hem te laten aanraken. Toen de leerlingen dat zagen, berispten ze hen. Maar Jezus riep de kinderen bij zich en zei: ‘Laat ze bij Me komen, houd ze niet tegen, want het koninkrijk van God behoort toe aan wie is zoals zij. Ik verzeker jullie: wie niet als een kind openstaat voor het koninkrijk van God, zal er zeker niet binnengaan!’

dinsdag 3 mei 2016

Gastblog Sestra: Wees stil storm

Vorige week kwam er weer een blog online op Sestra. Wij waren toen op vakantie en kon die niet gelijk delen met jullie... maar nu kan dat uiteraard wel :)

_____________________________________________
   

In onze serie over de wonderen van de Here Jezus kozen we er ook voor om naar het wonder te kijken dat de storm gaat liggen als Jezus hem toespreekt. Want wat een ongelooflijk wonder was dat… Stel je voor… je zit in een klein bootje… want geloof me… dat was geen grote stevige boot… Het was een kleine boot en het gaat waaien. Nou ben je als visser echt wel wat gewend en als stoere vent niet zomaar bang. Maar deze wind is anders, de wind maakt enorme golven.. zulke golven dat je bang bent dat je het niet zal overleven… 2 opmerkingen: