Laat de kinderen tot Mij komen!

De mensen probeerden ook kleine kinderen bij Hem te brengen om ze door Hem te laten aanraken. Toen de leerlingen dat zagen, berispten ze hen. Maar Jezus riep de kinderen bij zich en zei: ‘Laat ze bij Me komen, houd ze niet tegen, want het koninkrijk van God behoort toe aan wie is zoals zij. Ik verzeker jullie: wie niet als een kind openstaat voor het koninkrijk van God, zal er zeker niet binnengaan!’

zaterdag 21 november 2015

Gastblog Sestra: Advent!


Vandaag kwam er weer een blog van mijn hand online op Sestra...
_____________________________

29 December begint Advent… Een periode van toeleven naar Kerst en de komst van het Licht. We leven naar Kerst toe door iedere week een kaarsje aan te steken. Deze periode leent zich heel erg goed om actief/creatief bezig te zijn met je gezin. Deze keer een blog vol met tips voor de adventsperiode….


4 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Hahah oeps... Wist ik gelukkig wel, maar verkeerd getypt... Bedankt!

   Verwijderen
 2. Dit vind ik zo'n leuk/mooi idee...maar.... n vraagje; maar nu loop ik soort van 'vast' om het tot uitvoer te brengen...:( Wat schrijf ik bijvoorbeeld dan op de briefjes die in adventshuisje gaan? Heb je misschien praktisch een overzicht voor me?? Want ik zit nu al voor de zoveelste keer met kladblok voor me, meerder blogpagina's geopend...maar ik komt niet echt verder.. Snap je het nog? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste De Vriesjes....
   Volgens mij heb je ook gemaild toch? Daar heb ik op geantwoord!
   En ik snap het helemaal hoor :)
   Liefs Ilse

   Verwijderen