Laat de kinderen tot Mij komen!

De mensen probeerden ook kleine kinderen bij Hem te brengen om ze door Hem te laten aanraken. Toen de leerlingen dat zagen, berispten ze hen. Maar Jezus riep de kinderen bij zich en zei: ‘Laat ze bij Me komen, houd ze niet tegen, want het koninkrijk van God behoort toe aan wie is zoals zij. Ik verzeker jullie: wie niet als een kind openstaat voor het koninkrijk van God, zal er zeker niet binnengaan!’

woensdag 11 september 2013

Stortbuien, Hagel en God's belofte

Toen we op vakantie waren, hebben we prachtig weer gehad. Op die ene dag na... zondagmiddag om 16.00 begon het te regenen, te onweren, te hagelen....oftwel echt noodweer wat bij de bergen hoort. We wisten al dat het maandag ook niet best weer zou gaan worden, dus grote bak lego op de tafel en spelen maar. Wat we niet ingecalculeerd hadden was dat het echt de hele dag zou regenen...regenen en regenen...we hebben ons best vermaakt met de lego en in het zwembad. 
De kinderen vroegen zich op een gegeven moment wel af of 't nog wel zou gaan stoppen met regenen en in de loop van de dag kregen we antwoord ;)'s Avonds rond 20.00 stopte het met regenen en konden we verder genieten echte zomerse dagen en tempraturen!

Erg leuk om zo even iets te kunnen uitleggen en te zien... zeker tijdens zo'n dag dat je wel eens verzucht...poefff zou 't nog wel droog worden... Mooi!

Liefs Ilse

Geen opmerkingen:

Een reactie posten