Laat de kinderen tot Mij komen!

De mensen probeerden ook kleine kinderen bij Hem te brengen om ze door Hem te laten aanraken. Toen de leerlingen dat zagen, berispten ze hen. Maar Jezus riep de kinderen bij zich en zei: ‘Laat ze bij Me komen, houd ze niet tegen, want het koninkrijk van God behoort toe aan wie is zoals zij. Ik verzeker jullie: wie niet als een kind openstaat voor het koninkrijk van God, zal er zeker niet binnengaan!’

dinsdag 25 oktober 2016

Gastblog Sestra: Dankdag

Deze blog verscheen vorige week op Sestra...
_________________________________________

Op 2 november vieren we Dankdag voor gewas en arbeid. Een dag waarop we extra stilstaan bij wat we van God ontvingen en dan specifiek gericht op eten en drinken en ons werk.

Wij vinden het prettig om daar thuis met de kinderen ook nog over na te denken. Dat kun je op deze dag zelf doen of op een (zon)dag ervoor of erna. Vieren jullie in jullie kerk/gemeente nu geen dankdag, klik dan niet gelijk weg, want met eigenlijk weinig tot geen aanpassingen kun je deze verwerkingen toepassen binnen het thema dankbaarheid. Ik denk dat het altijd goed is om daar bij stil te staan, dus mocht je daar inspiratie voor kunnen gebruiken, dan is deze blog ook voor jou.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten