Laat de kinderen tot Mij komen!

De mensen probeerden ook kleine kinderen bij Hem te brengen om ze door Hem te laten aanraken. Toen de leerlingen dat zagen, berispten ze hen. Maar Jezus riep de kinderen bij zich en zei: ‘Laat ze bij Me komen, houd ze niet tegen, want het koninkrijk van God behoort toe aan wie is zoals zij. Ik verzeker jullie: wie niet als een kind openstaat voor het koninkrijk van God, zal er zeker niet binnengaan!’

maandag 6 april 2015

Stille zaterdag

Gisteren was het een volle dag... Een dag met een kinderviering, een kroon maken en 's avonds een kerkdienst.... Eigenlijk wilde we onze zonden nog van het kruis halen... Maar soms is een dag te vol.. Dus besloten we het door te schuiven naar de volgende dag.

Dus na mijn werk op zaterdag maken we er tijd voor.... We kijken nog eens goed naar al die briefjes... Naar al die zonden... Hebben we die allemaal deze week gedaan? pfff wat is dat schrikken!

Maar gelukkig mochten we gisteren herdenken dat Jezus ook voor al die zonden stierf aan het kruis... Hij heeft ze weg gedaan... 


We halen alle zonden van het kruis af. Daarna bidden we voor al die slechte, vervelende en foute dingen die we deze week deden... We vragen vergeving... Maar die briefjes die moeten natuurlijk weg... We hebben ze wel eens weggegooid, we hebben ze al eens verbrand en we vorig jaar gingen ze door een hart heen de prullenbak in. Dit keer kozen we ervoor om ze weer te verbranden... Tja als je dan toch een mannen huishouden hebt... dan moet je het er van nemen toch ;)....Dus alle briefjes in onze vuurkorf.. Kaars erbij... en aansteken maar :)

Kijk...
er is niks meer van over..
Geen opmerkingen:

Een reactie posten