Laat de kinderen tot Mij komen!

De mensen probeerden ook kleine kinderen bij Hem te brengen om ze door Hem te laten aanraken. Toen de leerlingen dat zagen, berispten ze hen. Maar Jezus riep de kinderen bij zich en zei: ‘Laat ze bij Me komen, houd ze niet tegen, want het koninkrijk van God behoort toe aan wie is zoals zij. Ik verzeker jullie: wie niet als een kind openstaat voor het koninkrijk van God, zal er zeker niet binnengaan!’

woensdag 5 maart 2014

Op weg naar Pasen

We willen dit jaar net als vorig jaar een kalender gebruiken om af te tellen naar het Kruis en Pasen. Het is een simpele kleurplaat, maar de jongens vinden het erg leuk om iedere dag een vakje af te kruisen. Aangezien het vandaag de start is van de 40 dagen tijd, hebben we vanmiddag een crea middagje gehad....helaas zonder papa..
Tijdens het kleuren hebben we het over de lijdenstijd gehad en wat er allemaal gebeurde in die tijd en waar we bij stil willen staan. Wil je ook deze aftelkalender maken? 

Klik dan hier voor de kleurplaat

En die kan je best een dag of wat later maken....dag mogen je kinderen gewoon alvast meerder vakjes afkruisen ;), vinden ze vast niet erg...


1 opmerking:

  1. Wauwiii, wat gaaf om te lezen dat jij het bent...wat een feest. Ik had deze blog al eens eerder gelezen, via lineke, en nu zie ik een bekent plaatje van Thomas. Wat leuk...wat gaaf. Heel veel succes met je blog. Groetjes renee.... Ik ben er ma en do en vrijdag weer voor je zoontje.

    BeantwoordenVerwijderen