Laat de kinderen tot Mij komen!

De mensen probeerden ook kleine kinderen bij Hem te brengen om ze door Hem te laten aanraken. Toen de leerlingen dat zagen, berispten ze hen. Maar Jezus riep de kinderen bij zich en zei: ‘Laat ze bij Me komen, houd ze niet tegen, want het koninkrijk van God behoort toe aan wie is zoals zij. Ik verzeker jullie: wie niet als een kind openstaat voor het koninkrijk van God, zal er zeker niet binnengaan!’

maandag 1 juli 2013

Interview CIP

Een tijdje geleden heb ik een interview gehad voor CIP.nl. Vandaag kwam dat online. Erg leuk om zo in de media terecht te komen. Ben erg blij met de extra aandacht voor m'n blog, ik hoop zo dat dit andere mensen stimuleert en motiveert om ook Family Nights te gaan houden in hun gezin... Dankbaar voor deze kans!


"Geweldig dat er mét Jezus meer is dan dit leven"


"Het leven met Jezus kan knap lastig zijn als de keuzes die je maakt op basis van je geloof, niet geaccepteerd worden of dat mensen je daardoor links laten liggen," vertelt Ilse Verschoor. Tegelijkertijd vindt ze een leven met Christus geweldig, "omdat we mogen weten dat dit leven niet hét leven is. Er komt meer en dan zal het geweldig en perfect zijn."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten