Laat de kinderen tot Mij komen!

De mensen probeerden ook kleine kinderen bij Hem te brengen om ze door Hem te laten aanraken. Toen de leerlingen dat zagen, berispten ze hen. Maar Jezus riep de kinderen bij zich en zei: ‘Laat ze bij Me komen, houd ze niet tegen, want het koninkrijk van God behoort toe aan wie is zoals zij. Ik verzeker jullie: wie niet als een kind openstaat voor het koninkrijk van God, zal er zeker niet binnengaan!’

maandag 10 december 2012

Kerstboom versieren

Afgelopen zaterdag is hier de boom opgezet. Uiteraard is deze ook versierd. We hebben er voor gekozen omdat als family night de boom te versieren. 
Eerst lazen we het kerstverhaal uit een van de vele kinderbijbels die we rijk zijn, zo is het verhaal toch steeds een beetje anders.
Toen zijn we aan het versieren gegaan. Wat lekkers op tafel erbij, wat te drinken en de kerst-cd van elly en rikkert. Wat een gezelligheid.
Toen het huis weer een beetje op orde was, weer met z'n alle aan tafel gaan zitten en uit gelegd waarom we een kerstboom in huis halen ( gezelligheid). Dat de lichtjes op de Here Jezus slaan, het licht van de wereld kwam op aarde en in de boom zitten heel veel lichtjes! We wilde de kinderen ook wat laten knutselen voor in de boom. We kozen voor een kruis, een hart, de naam Jezus en een ster. Deze hebben we zelf getekend, maar je kan ze ook uitprinten. Daarna hebben we ze mooi ingekleurd en met een lintje in de boom gehangen.
Volgens onze oudste moesten ze zo hoog mogelijk in de boom! Want het waren de belangrijkste dingen en moesten dus hoog hangen zodat iedereen ze ziet en ze veilig hangen! Goed plan, ze hangen dus erg hoog ;)

Fijne avond!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten