Laat de kinderen tot Mij komen!

De mensen probeerden ook kleine kinderen bij Hem te brengen om ze door Hem te laten aanraken. Toen de leerlingen dat zagen, berispten ze hen. Maar Jezus riep de kinderen bij zich en zei: ‘Laat ze bij Me komen, houd ze niet tegen, want het koninkrijk van God behoort toe aan wie is zoals zij. Ik verzeker jullie: wie niet als een kind openstaat voor het koninkrijk van God, zal er zeker niet binnengaan!’

donderdag 21 september 2017

Afscheid nemen van jullie...

Zoals de titel al doet vermoeden, ga ik afscheid van jullie nemen. Het afgelopen jaar is heftig geweest voor mij en ook voor ons als gezin. Omdat volledig herstel er voor mij niet meer in zit, moeten er keuzes gemaakt worden. 

1 daarvan is dat we geen family nights meer houden in de vorm die we deden. Het ontbreekt mij aan energie en inspiratie om deze voor te bereiden. Maar ook is het uitvoeren niet altijd mogelijk. Ook merken we dat de jongens duidelijk groter worden en we steeds meer het gesprek aan kunnen met hun over geloofszaken. We hopen binnenkort te kunnen beginnen een soort bijbelstudie voor het gezin. 

Omdat ik weinig "nieuw" materiaal voor deze blog heb en voorzichtig moet zijn met mijn energie, heb ik besloten om te stoppen met bloggen op deze blog. Mijn blog blijft verder in de lucht. Dus alle avonden die er nu nog op staan, blijven gewoon beschikbaar voor jullie! Ik zal verder geen onderhoud meer aan mijn blog plegen, dus als sommige linkjes niet meer goed werken... mijn exucces bij voorbaat, het is geen doen om 5 jaar aan blog materiaal langs te lopen om te kijken of alles nog werkt. 


Met pijn in mijn hart schrijf ik dit blogje... Ik weet dat dit het beste is, maar ik heb bijna 5 jaar (november) wekelijks hier geblogd en zoveel mensen mogen inspireren. En dat moet ik nu afsluiten en dat doet zeer en tegelijk is er het besef dat het goed is zo. Ik heb met veel liefde onze eigen avonden voor bereid en met nog meer plezier en liefde het gedeeld met jullie. Ik wil jullie hartelijk bedanken voor het lezen, voor het meeleven en alle mooie, lieve en bemoedigende berichtjes en mailtjes die ik heb ontvangen! 

Ik wil jullie binnen jullie gezinnen God's zegen toewensen!
Blijf met elkaar dichtbij Hem en houd gezellige avonden rondom de bijbel. 
Geef jullie kinderen zoveel mogelijk informatie, liefde en kennis mee op hun reis naar volwassenheid.

Mocht je nog wel willen blijven lezen over mijn persoonlijke leven, over fotografie, genieten van lekkere recepten... Dan ben je uiteraard van harte welkom op mijn andere blog! www.uitmijnkeukentje.blogspot.nl

Liefs Ilse

11 opmerkingen:

 1. Bedankt voor alle inspiratie meid! We gaan er zeker nog meer gebruik van maken. Fijn dat de site online blijft staan! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. BEste Ilse, ik ken je niet persoonlijk maar wil je van harte Gods zegen toewensen! Heb veel aan je bloggen gehad en haal er nog steeds inspiratie uit! Thankx! HEt ga je goed, beterschap! Hartelijke groeten uit Texas (USA). Alieke Witsel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel voor al je blogs en inspiratie. Veel sterkte toegewenst en bovenal Gods zegen voor jou en je gezin!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Ilse, bedankt voor alle mooie stukjes die je geschreven heb. Toen ik nog geen moeder was, had ik al besloten dat mocht ik ooit een kindje krijgen, ik gebruik zou maken van jouw ideeen voor onze family nights. Hij is nu nog te klein, maar bedankt dat je alles online laat staan zodat wij tzt er gebruik van kunnen maken!
  Sterkte! Liefs Marike

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ilse, wat een moedig besluit van je. We zullen je erg missen. Gods zegen en ik hoop en bid dat je echt vrede mag hebben/vinden met de weg die Hij met je gaat.
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wens je veel sterkte in je omstandigheden! Je hebt geweldig belangrijk werk verzet en mooi dat je nu op een ander level kunt praten met je kinderen. Zegen! Lieve groet, Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Ilse,

  Jammer dat je moet stoppen. Maar ik denk dat je vele tot zegen bent geweest in je werk op je blog. Ook mij heb je vele keren weten te inspireren.
  Ik wens je Gods nabijheid en zegen toe in je leven en in je gezin.

  Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Ilse, bedankt voor je inspiratie, een schat is het toch wel, fijn dat we het verder kunnen gebruiken. Heel veel moed en sterkte, ik zit zelf ook in een situatie van blijvende lichamelijke problemen....je moet keuzes maken en ik ben heel dankbaar dat je je andere blog nog aanhoudt !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zal vast een moeilijker beslissing zijn geweest Ilse, maar ik begrijp het heel goed. Je bent in de eerste plaats nodig in je gezin! Met alles wat op jouw blog staat kunnen heel veel gezinnen nog jarenlang vooruit, je laat iets moois achter!
  Liefs van Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel veel zegen voor jou en je gezin en bedankt voor alles wat je hebt gedeeld! Ik begrijp je besluit volkomen en wat is het mooi dat deze website in de lucht blijft, zodat iedereen er nog steeds gebruik van kan maken. Liefs Amanda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik geniet nog altijd van deze blog. Haal er veel inspiratie vandaan voor onze gezinsavonden. Dankjewel voor al je werk in getrouwheid voor de Here, Ilse. Je bent een zegen voor onze gezinnen geweest. Liefs Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen