Laat de kinderen tot Mij komen!

De mensen probeerden ook kleine kinderen bij Hem te brengen om ze door Hem te laten aanraken. Toen de leerlingen dat zagen, berispten ze hen. Maar Jezus riep de kinderen bij zich en zei: ‘Laat ze bij Me komen, houd ze niet tegen, want het koninkrijk van God behoort toe aan wie is zoals zij. Ik verzeker jullie: wie niet als een kind openstaat voor het koninkrijk van God, zal er zeker niet binnengaan!’

dinsdag 20 juni 2017

Review: Speur je suf Bijbel


Vandaag weer een gaaf boek om met jullie te delen! Het nieuwste zoekboek van de IBB. Die werd met gejuich ontvangen. Vooral onze jongste is dol op zoekboeken en kan er uren in zitten met zijn neus. Het leuke van dit zoekboek is dat je de bijbel doorgaat en de kleine details vallen nu extra op omdat je moet zoeken !


De platen zijn groot en kleurig en de opdrachten staan onderin.. Vind jij ze?


Iedere nieuwe pagina staat een uitleg over wat je ziet en over het stukje van de bijbel!


Misschien een leuk boek voor het begin van de vakantie en op de achterbank wat rust te creƫren? Maar ook voor verjaardagen is het een super leuk boek. Ik moest mijn best doen om het zelf nog even te mogen bekijken en foto's te maken, want het werd nog net niet uit mijn handen getrokken ;)


Het leuke van de boeken van de IBB vind ik dat ze vaak qua prijs ook erg aantrekkelijk zijn.. Dit boek kost 8.95 en heb je zeker lang plezier van!

Titel: Speur je suf Bijbel
Auteur: Peter Martin
Prijs: 8,95
ISBN: 9789032300531
Te bestellen: bij de IBB

~dit zoekboek werd gesponsord door de IBB, bedankt weer voor de samenwerking!~

3 opmerkingen:

  1. ziet er erg aantrekkelijk uit. vanaf welke leeftijd geschikt?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind dat lastig inschatten, als je het samen met je kindje doet,... vanaf 3 denk ik. Maar onze grote knapen van 7 en 9 vinden het ook nog leuk... Ligt ook aan je kindje..Groetjes Ilse

      Verwijderen