Laat de kinderen tot Mij komen!

De mensen probeerden ook kleine kinderen bij Hem te brengen om ze door Hem te laten aanraken. Toen de leerlingen dat zagen, berispten ze hen. Maar Jezus riep de kinderen bij zich en zei: ‘Laat ze bij Me komen, houd ze niet tegen, want het koninkrijk van God behoort toe aan wie is zoals zij. Ik verzeker jullie: wie niet als een kind openstaat voor het koninkrijk van God, zal er zeker niet binnengaan!’

zaterdag 4 juli 2015

Family nights en vakantie (deel 3)

Ik schreef al eerder dat we graag in series werken en zo dus ook in de zomervakantie en op vakantie. Vorig jaar hebben we met groot succes een serie over de schepping gehad. Daar liepen we tenslotte ook iedere dag doorheen ;).

We hebben allerlei leuke dingen gedaan en dat maakte het ook zo leuk 


Andere avonden die ook geschikt zijn voor op een vakantie adresOok heb ik meerdere serie's online staan, deze kan je op deze pagina terug vinden.
Je kan natuurlijk ook daar een serie uitkiezen die meer past wat je zoekt.

Ik koos ook dit jaar een thema uit. Daar ben ik nu druk mee aan het voorbereiden.... Ik zoek op google en pinterest naar verwerkingen en werkjes. Deze print ik uit en bundel ik per dag, zo hoeven we op vakantie niet moeilijk te doen.

Heb jij al plannen voor de zomervakantie qua avonden?
Misschien ook al een thema klaar liggen?

2 opmerkingen:

  1. leuk! Ik ben van plan om iets van jouw blog mee te nemen. Ga nog even kijken wat. Die toren van babel vind ik erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Afgelopen weekend zijn we gestart met onze vakantie-serie, eigenlijk een week te vroeg, maar komend weekend hebben we de jaarlijkse familiebbq met zo'n 70 personen dus slaan we een weekje over... De meiden waren zoooo enthousiast over de nieuwe serie!
    'k Vroeg van de week aan manlief: wat zullen we voor serie doen na de vakantie, dieren of beroepen in de Bijbel? (was ze allebei aan het voorbereiden) Roept oudste 'ja, beroepen!!!' Even later: mama, wat zijn beroepen eigenlijk? ;-)

    BeantwoordenVerwijderen